Projektipäällikkö, Merenmittaus

Ota Seuraava Askel Urallasi

Arctia turvaa Suomen meriliikenteen kulun Itämeren jäätalven olosuhteissa, varmistaa toimivat vesiliikenneyhteydet ja tarjoaa ratkaisut turvalliseen sekä tehokkaaseen merenkulkuun haastavissa olosuhteissa merellä ympäri maailman. Palveluihimme kuuluvat jäänmurron, väylänhoidon ja merenmittauksen lisäksi mm. putken- ja kaapelinlasku, hinaustehtävät, tuki vedenalaisten rakenteiden asennus- ja huoltotöissä, öljyntorjunta, vesirakentaminen sekä muoviputkiviittojen ja -poijujen valmistaminen. Arctia on 100 % valtion omistama yhtiö.

Olemme yksi Pohjois-Euroopan suurimmista merenmittausyrityksistä. Tarjoamme merenmittaus-, tutkimus-, suunnittelu- ja tietopalveluja Suomessa sekä pohjoisen Euroopan merialueilla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös kaapeli- ja putkireittitutkimukset, vesirakenteiden kuntokartoitukset sekä rakennettavuutta palvelevat pohjatutkimukset. Sertifioitu merenmittauspalvelumme täyttää korkeimmat kansainväliset laatustandardit ja vaativimpienkin asiakkaiden ja merikartoitusviranomaisten odotukset.


Lue lisää

Etsimme nyt Projektipäällikköä
kasvavaan merenmittaus liiketoimintaamme

Etsimme kokenutta projektipäällikköä merenmittaus-projekteihimme tukemaan kasvuamme.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi voi olla joko Helsinki tai Turku. Työskentelemme joustavasti hybridimallilla.


Hae nyt

Projektipäällikkönä vastaat merenmittaus-projektiemme onnistuneesta läpiviennistä. Työpäiväsi pitävät sisällään mm. projekteihin liittyvää yhteydenpitoa asiakkaan edustajiin ja eri sidosryhmiin, teknisen laadun seuraamista, budgetointia, aikataulutusta, projektiorganisaation resursointia, neuvottelutilanteita sekä tarjousten valmistelua.

Asiakkainamme ovat vaativimmat karttalaitokset ja viranomaiset, satamat, kunnat ja kaupungit, konsultit sekä teollisuus- ja energiayhtiöt. Perinteisellä merenmittauksella tuotamme tietoa pohjan topografisista muodoista, materiaaleista (pohjavaste), vesipatsaasta ja pohjan kerrostumista (matalataajuusluotaus). Tarjoamme myös erikois-, rakenne-, geodeettisiä- ja Lidar-mittauksia. Lopputuotteiden valmistamiseen käytämme viimeisimpiä CAD, GIS ja 3D –tekniikoita sekä alan parhaita ammattilaisia.

– Vahvaa taustaa projektien johtamisesta teknisessä ympäristössä
– Teknillistä ylempää korkeakoulututkintoa
– Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä teknisen työn ohjauksesta
– Kykyä toimia nopeatempoisessa ympäristössä ja koordinoida menestyksekkäästi useampaa projektia samaan aikaan
– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
– Teemme jokaisesta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työsuhteen alkua.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavalla sektorilla, palvelemme mm. tuulivoimaenergia-alan yrityksiä. Työskentelemme kansainvälisesti tunnettujen hankkeiden parissa ja olemme yksi Pohjois-Euroopan suurimpia merenmittaus organisaatioita.

Liity matkaamme merellisessä ympäristössä ja monipuolisissa työtehtävissä! Tukenasi on reilut ja ammattitaitoiset työkaverit sekä tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut.

MeistäPOLKU MENESTYKSEEN

Oletko Valmis Etenemään Uusiin Haasteisiin? Tehdään Se Yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Arctiaan.


Hae nyt


Instagram


Twitter


Linkedin

© 2022 JobGo All Rights Reserved.