fbpx

Projektipäällikkö, Merenmittaus

Ota Seuraava Askel Urallasi

Arctia turvaa Suomen meriliikenteen kulun Itämeren jäätalven olosuhteissa, varmistaa toimivat vesiliikenneyhteydet ja tarjoaa ratkaisut turvalliseen sekä tehokkaaseen merenkulkuun haastavissa olosuhteissa merellä ympäri maailman. Palveluihimme kuuluvat jäänmurron, väylänhoidon ja merenmittauksen lisäksi mm. putken- ja kaapelinlasku, hinaustehtävät, tuki vedenalaisten rakenteiden asennus- ja huoltotöissä, öljyntorjunta, vesirakentaminen sekä muoviputkiviittojen ja -poijujen valmistaminen. Arctia on 100 % valtion omistama yhtiö.

Olemme yksi Pohjois-Euroopan suurimmista merenmittausyrityksistä. Tarjoamme merenmittaus-, tutkimus-, suunnittelu- ja tietopalveluja Suomessa sekä pohjoisen Euroopan merialueilla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös kaapeli- ja putkireittitutkimukset, vesirakenteiden kuntokartoitukset sekä rakennettavuutta palvelevat pohjatutkimukset. Sertifioitu merenmittauspalvelumme täyttää korkeimmat kansainväliset laatustandardit ja vaativimpienkin asiakkaiden ja merikartoitusviranomaisten odotukset.

Etsimme nyt Projektipäällikköä kasvavaan merenmittaus liiketoimintaamme

Etsimme nyt projektipäällikköä kasvavaan merenmittaus liiketoimintaamme.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi voi olla joko Helsinki tai Turku. Työskentelemme joustavasti hybridimallilla.

Projektipäällikkönä vastaat merenmittaus-projektiemme onnistuneesta läpiviennistä. Työpäiväsi pitävät sisällään mm. projekteihin liittyvää yhteydenpitoa asiakkaan edustajiin ja eri sidosryhmiin, teknisen laadun seuraamista, budgetointia, aikataulutusta, projektiorganisaation resursointia, neuvottelutilanteita sekä tarjousten valmistelua.

Asiakkainamme ovat vaativimmat karttalaitokset ja viranomaiset, satamat, kunnat ja kaupungit, konsultit sekä teollisuus- ja energiayhtiöt. Perinteisellä merenmittauksella tuotamme tietoa pohjan topografisista muodoista, materiaaleista (pohjavaste), vesipatsaasta ja pohjan kerrostumista (matalataajuusluotaus). Tarjoamme myös erikois-, rakenne-, geodeettisiä- ja Lidar-mittauksia. Lopputuotteiden valmistamiseen käytämme viimeisimpiä CAD, GIS ja 3D –tekniikoita sekä alan parhaita ammattilaisia.

– Teknillistä korkeakoulututkintoa
– Aiempaa työkokemusta teknisessä projektiympäristössä
– Kykyä toimia nopeatempoisessa ympäristössä ja koordinoida menestyksekkäästi useampaa projektia samaan aikaan
– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
– Teemme jokaisesta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työsuhteen alkua

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kasvavalla sektorilla, palvelemme mm. tuulivoimaenergia-alan yrityksiä. Työskentelemme kansainvälisesti tunnettujen hankkeiden parissa ja olemme yksi Pohjois-Euroopan suurimpia merenmittaus organisaatioita.

Liity matkaamme merellisessä ympäristössä ja monipuolisissa työtehtävissä! Tukenasi on reilut ja ammattitaitoiset työkaverit sekä tarjoamme sinulle kattavat työterveyshuollon palvelut.

Meistä

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko Valmis Etenemään Uusiin Haasteisiin? Tehdään Se Yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Arctiaan.

© 2022 JobGo All Rights Reserved.