Digitaalinen suorahaku on paras rekrytointi

Vaihe 1

Vastaamalla muutamaan helppoon kysymykseen saamme määriteltyä minkälaista työntekijää ollaan hakemassa. Ensin pari-kolme työnimikettä; mitä ollaan hakemassa ja myös sellaisia työnimikkeitä joiden voi olettaa soveltuvan haettuun työtehtävään. Myös erilaiset synonyymit ovat hyödyksi. Näitä tulemme toki myöhemmin automatisoimaan semantiikkaa käyttämällä, jotta prosessia saadaan vieläkin helpommaksi.

Lisäksi voidaan määritellä muutama tärkeä avainsana. Esimerkiksi pakolliset tiedot ja taidot. Pakollisten avainsanojen lisäksi voi antaa listan avainsanoista, joista on hyötyä, mutta eivät ole aivan välttämättömiä.

Tämän jälkeen suorahakukonsulttimme ottavat teihin yhteyttä ja käyvät kanssanne lyhyen keskustelun, jotta saamme tarkennettua entisestään minkälaista työntekijää olette hakemassa.

Vaihe 2

Me luomme puolestanne yritysesittelysivun, jolla saadaan potentiaaliset hakijat kiinnostumaan yrityksestänne ja tarjolla olevasta työpaikasta. Lyhyt ja ytimekäs muutamalla kuvalla ja yhdellä videolla varustettu esittely toimii parhaiten. Samalla kun esittelysivu valmistuu, JobGo etsii puolestanne sopivimmat hakijat edellä määritettyjen hakukriteerien perusteella.

headhunting digitaalisenaVaihe 3

Sitten kun haluatte edetä projektin kanssa, otamme yhteyttä sopiviin profiileihin sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Haastavammissa projekteissa voidaan käyttää myös lisäpalveluna saatavaa puhelimitse käytävää yhteydenottoa. Puhelinkeskustelulla on paljon suurempi mahdollisuus saada ehdokas kiinnostumaan työpaikasta.

Vaihe 4

Kiinnostuneet hakijat täyttävät yhteydenottolomakkeen, jonka jälkeen saatte anonyymin profiilin tarkasteltavaksi. EU:n tietosuoja-asetus vaatii pitämään yksilölliset tiedot piilossa kunnes hakija on antanut suostumuksensa esittää henkilötietonsa teille. Vasta sitten kun olette saaneet tarpeeksi kiinnostavia profiileita joihin haluatte olla yhteydessä, palvelustamme tulee maksullinen. Maksun jälkeen profiilissa olevat yhteys- ja nimitiedot tulevat teille näkyviin.

Näin helppoa se on. Aloita rekrytointiprojektisi jo tänään!