Yksikönpäällikkö

Ota seuraava askel urallasi

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme.

Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.


Lue lisää

Etsimme nyt Yksikönpäällikköä Tampereen toimistollemme

Olisiko sinusta vetämään meidän kasvavaa ja nopeasti kehittyvää Tampereen yksikköämme? Tampereen yksikönpäällikkönä olet avainasemassa varmistamassa meille merkityksellisen alueen menestystä ja kasvua.


Hae nyt

Tehtäväsi on kehittää ja johtaa tulosvastuullisesti Tampereen yksikköä. Finnmap Infran Tampereen toimistolla työskentelee vahvoja osaajia infrasuunnittelun eri osa-alueilta. Osallistut aktiivisesti asiakassuhteiden kehittämiseen ja ylläpitoon sekä suunnitteluprojekteihin omalla erikoistumisalallasi. Vastaat yksikön palveluiden kehittämisestä yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja olet heidän tukenaan päivittäisissä asioissa ja asiakasprojekteissa. Vastuullasi on myös yksikön henkilöstösuunnittelu ja rekrytointi.

– Relevanttia työkokemusta infrasuunnittelun alalta, esimerkiksi väylä-, silta-, geo-, ympäristö- tai liikennesuunnittelusta tai vastaavalta alalta
– Omaat hyvät johtamistaidot. Arvostamme aikaisempaa esihenkilökokemusta.
– Näkemystä ja innostusta kehittää Tampereen toimiston ja Finnmap Infran toimintaa
– Vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Katsomme eduksi alakohtaiset verkostot.

– Monipuolisen roolin esihenkilönä, toimipisteen vetäjänä ja infrahankkeiden suunnittelijana
– Laajuudeltaan ja luonteeltaan vaihtelevat suunnitteluprojektit, jotka pitävät mielenkiinnon yllä ja kehittävät osaamistasi
– Aidosti välittävät ja asiantuntevat työkaverit, joilta saat tukea ja joilta opit jatkuvasti uutta
– Tiiviin työyhteisön ja matalan organisaation, jossa pääset vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan ja omaan toimenkuvaasi
– Työskentelytilat Tampereen ydinkeskustassa ja joustavat etätyömahdollisuudet

Meistä

Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi.
Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös pelaamassa tennistä, sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

TiimimmePOLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Finnmap Infraan.


Hae nyt


Facebook


Linkedin


© 2023 JobGo All Rights Reserved.