Mekaniikkasuunnittelija, nosturimodernisaatiot

Ota Seuraava Askel Urallasi

Konecranes on maailman johtavia nostolaitevalmistajia, ja sen asiakkaita ovat mm. koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Konecranes toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja sekä huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Vuonna 2021 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 3,2 miljardia euroa. Konsernilla on noin 16 500 työntekijää noin 50 maassa. Konecranes Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).

Olemme suomalaiset juuret omaava teknologiayritys, joka on laajentunut vuosien saatossa maailmanlaajuiseksi nostolaite- ja huoltopalvelutoiminnan suunnannäyttäjäksi. Konsernimme pääkonttori sijaitsee Suomessa Hyvinkäällä ja Suomesta meiltä löytyy sekä nostureiden valmistusta ja huoltotoimintaa että maailman luokan tuotekehitys-, projektinhallinta- ja suunnittelutoimintaa liittyen nostolaitteiden automatisointiin, etäohjaukseen ja reaaliaikaiseen tiedonkeruuseen. Lisäksi Suomesta löydät myös niin paikallista toimintaa kuin globaalejakin operaatiota tukevia ammattilaisia esimerkiksi talouden, markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, hankinnan ja IT-palveluiden saralta. Olemme ylpeitä monipuolisesta, eri alojen ammattilaisista koostuvasta henkilöstöstämme, kansainvälisestä toimintaympäristöstämme sekä monikulttuurisesta, lähes 30 eri kansallisuudesta koostuvasta työyhteisöstämme Suomessa.

Suomessa Konecranes työyhteisö kostuu lähes 2000 oman alansa ammattilaisesta. Suurin osa toiminnastamme keskittyy Hyvinkään pääkonttorin toimipisteelle, minkä lisäksi ammattilaisiamme työskentelee myös muilla toimipisteillämme Hämeenlinnassa, Espoossa ja Tampereella. Suomessa tuotanto ja valmistus tapahtuu tehtaillamme Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa.


Lue lisää

Etsimme Nyt Mekaniikkasuunnittelijaa työskentelemään nosturimodernisointien projekteissa Suomessa

Vahvistamme Crane Modernizations -tiimimme osaamista konetekniikan alalla. Työskentely tässä tiimissä tarkoittaa Konecranesin etulinjan toimintojen tukemista silta- (EOT) ja satamanostureiden sekä LLE-nostureiden modernisoinneissa. Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli modernisointien toimitusprojektien suunnittelutoiminnassa. Modernisaatiot perustuvat Konecranesin ratkaisuihin ja teknologiaan. Tehtävä tulee ensisijaisesti sijaitsemaan Hyvinkäällä, mutta muut Konecranesin toimipisteet ovat myös mahdollisia.

Haemme insinööriä, jolla on aikaisempaa mekaniikkasuunnittelukokemusta sekä motivaatiota oppia ja kehittää taitoja monipuolisesti nostolaitteiden ja nosturien modernisoinneilla. Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee myös tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa


Hae nyt

– Nosturien modernisointiprojektien mekaniikkasuunnittelu käyttäen mm. Vertex-, NX- ja Teamcenter-työkaluja
– Suunnittelutehtävien suorittaminen, mukaan lukien käytettyjen komponenttien ja tekniikan valinta ja mitoitus sekä tarvittavien laskelmien tekeminen
– Valmistusasiakirjojen tekeminen, esim. piirustukset, materiaaliluettelot, työohjeet, ostoehdotukset PDM-järjestelmäämme

– Vähintään konetekniikan AMK-tutkintoa (tai ylempää)
– Aikaisempaa työkokemusta koneenrakennusalalta ja/tai koneensuunnittelusta
– Lujuusopin perusteiden sekä hitsattujen teräsrakenteiden ominaisuuksien ja käyttäytymisen tuntemusta
– Kokemusta Vertex G4 -suunnitteluohjelmiston käytöstä on pakollinen, NX-ohjelmiston perustiedot katsotaan eduksi
– Sujuvaa suomen kielen taitoa, jotta pystyt kommunikoimaan tehokkaasti kenttätoimintojen ja paikallisten sidosryhmien kanssa
– Ajokorttia ja valmiutta satunnaiseen matkustamiseen Suomessa

Tiimissämme saat mielenkiintoisia tehtäviä liittyen nosturien modernisointiprojekteihin paikallisella tasolla. Voit keskittyä parhaiden ratkaisujen löytämiseen projekteihin, ja tuet muita tiimejämme osaamisellasi. Meillä kehität osaamistasi mielenkiintoisissa projekteissa, ja tutustut kenttätoimintoihimme. Taitojesi ja tietojesi kehittyessä, voimme tarjota sinulle mahdollisuuden ottaa enemmän vastuuta tiimissä.

Mielenkiintoisten ja menestyvien urapolkujen tarjoamisen lisäksi pyrimme jatkuvasti parantamaan työntekijöidemme hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme työntekijöillemme joustavan, sinun elämäntilanteellesi räätälöidyn työympäristön.

Meidän neljä megatrendiä

1

Vastuullisuus

Konecranes auttaa asiakkaita pienentämään ympäristöjalanjälkeään ja siirtymään vähähiiliseen tulevaisuuteen.

2

Geopolitiikka

Geopolitiikan muutokset heijastuvat yritysten toimintaympäristöön ja -edellytyksiin kaikkialla maailmassa.

3

Digitalisaatio

Luo meille merkittäviä mahdollisuuksia asiakkaiden laitteiden, prosessien ja kokonaisten toimintojen automatisointiin.

4

Tuottavuus

Tuottavuus on edelleen yritysten ensisijaisia tavoitteita etenkin pääomavaltaisessa teollisuustuotannossa.

MeistäPOLKU MENESTYKSEEN

Oletko Valmis Etenemään Uusiin Haasteisiin? Tehdään Se Yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Konecranes.


Hae nyt


Linkedin


Twitter
Facebook-f

© 2022 JobGo All Rights Reserved.