Koneistajia

Ota Seuraava Askel Urallasi

Suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja elinkaaripalveluihin – David Brown Santasalo on kumppanina liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa.

DB Santasalo on johtava prosessiteollisuuden voimansiirtoratkaisujen toimittaja. Päätuotteinamme ovat raskaaseen teollisuuskäyttöön suunnatut innovatiiviset vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisut, sekä kattavat elinkaaren aikaiset huoltopalvelut alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Pitkä yli 100 vuoden kokemuksemme alalla takaa asiakkaidemme prosessien varman toiminnan. Pitkän historiamme aikana olemme valmistaneet voimansiirtoratkaisuja useiden tuotemerkkien alla kuten esim. Valmet Voimansiirto, Santasalo, Metso Drives, Moventas, Asea, Rauma-Repola, SAWA, David Brown, Wärtsilä. Tällä hetkellä konsernissamme on maailmanlaajuisesti yli 1100 työntekijää, valmistusyksiköitä 7 kpl, huoltokeskuksia on 29 kpl. Suomessa toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Hyvinkäällä ja Torniossa.

DB Santasalo jatkaa investointeja globaaliin toimintaansa ja on rakentanut uuden tehtaan Jyväskylään. Uusi tehdas on konsernin teollisuusvaihteiden päätehdas, joka palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti konsernin kaikkien yksiköiden kautta.


Lue lisää

Etsimme Nyt Koneistajia
välitysosavalmistukseemme Jyväskylään

Haemme uudelle tehtaallemme Eteläporttiin koneistajia useaan eri työtehtävään välitysosavalmistukseemme.


Hae nyt

– Hammashionta: Gleason Pfauter P1200/1480G ja P600/800G, ohjaus Siemens Sinumerik
– Hammastus: Gleason Pfauter P1200/1600 ja P600/800, ohjaus Siemens Sinumerik
– Sorvaus: Youji VTL-1200ATC+C, ohjaus Fanuc 18i-TB / Doosan Puma, ohjaus Fanuc 0i-TF plus
– Pyöröhionta: Hol Monta UB 50/1500 CNC / Tos Hostivar UB 63-2000 NC, ohjaus Kavalir K51-2

Olet koneistuksen ammattilainen ja sinulla on vahva osaaminen hammastettujen komponenttien koneistamisesta sekä ohjelmoinnista, eikä vuorotyö ole sinulle ongelma. Arvostamme aikaisempaa kokemusta  välitysosavalmistuksesta. Eduksi katsomme myös muun osaamisen koneistuksesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman johtavan teollisuusvaihdevalmistajan valmistusprosessissa. Pääset työskentelemään uuteen moderniin tehtaaseemme Eteläporttiin ja pääset kehittämään osaamistasi vaihdeteollisuuden näköalapaikalla, yhdessä muiden kokeneiden ammattilaisten kanssa. DB Santasalo tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairauskassan jäseneksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounasedun.

MeistäPOLKU MENESTYKSEEN

Oletko Valmis Etenemään Uusiin Haasteisiin? Tehdään Se Yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä David Brown Santasaloon.


Hae nyt


Linkedin


Twitter


© 2022 JobGo All Rights Reserved.