Projekti-insinööri, tuotantoautomaatio

Ota seuraava askel urallasi

Nature Line Cutlery Oy on suomalainen aterin tuotteita valmistava yritys. Tehtaamme sijaitsee ja valtaosa henkilöstöstämme työskentelee Outokummussa, Pohjois-Karjalassa.

Olemme erikoistuneet uusiutuvan biopohjaisen puu-muovikomposiitin ruiskuvaluun ja tavoitteemme on korvata markkinoilla olevat fossiilipohjaiset aterintuotteet kestävillä ja ekologisilla uudelleenkäytettävillä vaihtoehdoilla.


Lue lisää

Etsimme nyt Projekti-Insinööri
liittymään kasvavaan tiimiimme

Haemme tiimiimme lisävahvistusta vastaamaan tuotannon automaatioprojektien läpi viennistä sekä olemassa olevan tuotannon tehokkuuden kehittämisestä.

Toimipisteesi sijaitsee neljänä päivänä viikossa uusissa moderneissa tiloissamme Outokummussa ja yhden päivän viikossa etänä.


Hae nyt

Tärkein tavoitteesi on varmistaa tuotannon automaatioprojektien onnistuminen sekä kehittää tuotantomme tehokkuutta. Olet avoin tiimipelaaja, joka pitää asiat järjestyksessä ja porukan tietoisena missä mennään. Työkenttäsi on päivittäisen tuotannon käytännön ongelmien ratkaisun sekä projektin vetotehtävien välissä tasapainottelua ja siinä menestyminen edellyttää hands-on asennetta, itseohjautuvaa työotetta, priorisointikykyä sekä järjestelmällisyyttä. Et pelkää tarttua työkaluihin, ohjainkapulaan tai exceliin. Tarkempi työnkuva toki räätälöidään henkilön kokemuksen ja osaamisen pohjalta ja voi sisältää myös esimerkiksi kunnossapidon hallintaan liittyviä vastuita.

– Sosiaalisia taitoja, halua työskennellä yhdessä muiden kanssa sekä halua jalkauttaa parhaita käytäntöjä muulle organisaatiolle
– Projektin johtotaitoja tai innokkuutta oppia
– Automaatioteknikon/insinöörin koulutusta tai vastaavaa kokemuksella hankittua osaamista
– Halua työskennellä sekä tuotannossa että toimistossa
– Office -työkalujen hallintaa ja dokumentointiosaamista

– Mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän uusien ekologisten ratkaisujen valmistuksessa
– Joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon ja työhyvinvointiedut
– Rennon työporukan, joka tukee ja auttaa
– Modernit tilat ja välineet

Meistä

1

Meidän tuotteemme

Valmistuksen, materiaalien ja käytön kestävyys on yksi tärkeimmistä arvoistamme, joten ekologisesti ja kestävästi tuotetut puukuituaterimemme kestävät käyttöä taipumatta tai rikkoutumatta. Aterimien sileä pinta ja toiminnallinen muotoilu takaavat miellyttävän aterian.

2

Meidän kunnianhimomme

Tavoitteenamme on olla johtava kestävien ruokailuvälineiden toimittaja ja brändi, joka luo innovatiivisia designeja ja ekologisia ratkaisuja keittiövälineisiin.

3

Meidän visio ja missio

Missiomme on yksinkertainen: parempi tulevaisuus. Visiomme: tiennäyttäjä korvaamaan kaikki kertakäyttöiset ja fossiilipohjaiset ruokailuvälineet ja keittiötarvikkeet uudelleenkäytettävillä ekologisilla tuotteilla.

Mitä me teemme

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Nature Line Cutlerylle.


Hae nyt


Linkedin

© 2023 JobGo All Rights Reserved.