Service Manager

Ota seuraava askel urallasi

Parking Energy on suomalainen vuonna 2014 perustettu sähköautojen latausteknologioita kehittävä ja latauspalveluita tuottava kasvuyritys.

Toiminnallamme edistämme liikkumisen vihreää siirtymää. Missionamme on tehdä sähköautoilu mahdollisimman helpoksi kaikille osapuolille.

Sähköautojen latauspalveluiden tarve on tasaisessa kasvussa globaalisti. Parking Energyn kokonaisvaltainen palvelumalli on huoleton keino tarjota autojen latausmahdollisuus taloyhtiöiden asukkaille, työntekijöille tai yritysten kiinteistöissä vieraileville asiakkaille.

Kehittämämme pikaliitinteknologian ansiosta parkkiruutujen latauspisteiden määrää on helppo lisätä kysynnän mukaan. Kun kiinteistöjen latausvalmius kasvaa, nousee myös kiinteistön arvo sekä sähköautoilun houkuttelevuus loppukäyttäjille.

Kotimaan markkinoiden lisäksi panostamme viennin kasvuun ja rakennamme sähköautojen lataamiseen kansainvälistä alan toimijoista koostuvaa ekosysteemiä.

Olemme toimittaneet sähköautojen latausvalmiuden jo yli 10 000 autopaikalle. Latauspisteitämme löytyy suurimpien pysäköintioperaattoreiden parkkihalleista, ja asiakaskunnassamme on isoja kiinteistökeskittymiä sekä kymmeniä erikokoisia taloyhtiöitä.

Toimitamme latausjärjestelmiä Suomessa isoimpiinkin pysäköintikohteisiin koko maan kattavan asennuskumppaniverkostomme avulla.

Parking Energyn patentoidut latausteknologiat ja -palvelut ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja saaneet useita ulkomaisia ja kotimaisia palkintoja.


Lue lisää

Etsimme nyt aktiivista Service Manageria joukkoomme

Service Managerina vedät sekä kehität päivittäistä latausoperointia ja varmistat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Toimit esihenkilönä ulkoistetuille sähköautojen latauspalveluihin erikoistuneille asiakaspalvelun ammattilaisille. Asetat heille tavoitteita sekä tuet ja kannustat heitä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä on laaja verkosto sisäisiä sidosryhmiä, joiden kanssa suunnitellaan, koordinoidaan ja kehitetään latauslaitetilausten, huolto- ja takuuasioiden sujuvuutta.

Toimipisteesi sijaitsee Lauttasaaressa, mutta työskentelemme joustavasti hybridimallilla.


Hae nyt

– Ulkoistetun asiakaspalvelun esimiehenä toimiminen
– Huoltotöiden ja takuuasioiden koordinointi alihankkijoiden suuntaan
– Latauslaitetilausten koordinointi yhteistyössä logistiikan ja tuotekehityksen kanssa
– Palvelutuotannon kehitystehtävät

– Aktiivista otetta asiakaspalvelun vetämiseen
– Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä halua kehittää toimintaamme
– Paineensieto- ja priorisointikykyä sekä valmiutta työskennellä ajoittain hektisessä työympäristössä

– Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kasvuyrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan asioihin ja tuomaan omat ideasi esille
– Merkityksellisen työn, jossa olet tärkeä osa suomalaisen ekologisen yrityksen kasvua

Parking Energy Lyhyesti

MeistäPOLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Parking Energyn matkalle.


Hae nyt


Instagram


Facebook
Linkedin

© 2023 JobGo All Rights Reserved.