Produktionssamordnare

Ta Din Karriär Till Nya Nivåer!

SAG SIPU International AB skapar utbildningar för dig som arbetar inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling och med målet att bidra till samhällsutvecklingen. Vi har över 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör med ett ständigt växande utbud.

SIPU bildades 1979 som en myndighet och blev snabbt en betydelsefull konsult- och utbildningsorganisation. 1992 ombildades myndigheten till en grupp av privatägda företag.

Vi levererar cirka 300 utbildningar per år majoriteten via webben i digitalt klassrum. Vi erbjuder även möjligheten att skräddarsy utbildningar för dig och dina medarbetare. 

SAG SIPU International AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.


Mer info

Vi söker en Produktionssamordnare
För Att Utveckla Och Förvalta Våra Produktportföljer Och Utbildningsprodukter

På SIPU brinner vi för att kompetensutveckla människor och att sprida viktig kunskap till våra kunder. Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa där digitaliseringen står i centrum. Vill du vara med på vår resa?


Ansök här

Vi söker dig som gillar att planera, genomföra och följa upp projekt och har ett starkt kundfokus. I rollen som produktionssamordnare ansvarar du för att förvalta och utveckla utbildningar för främst anställda inom kommun, region och berörda myndigheter, men även mot kommunala och privata bolag. Du kommer att arbeta med att operativt producera och utveckla digitala utbildningar, och fungera som ansvarig för det praktiska genomförandet av SIPUs utbildningar. Du har mycket kontakt med kunder och våra utbildningsledare. Rollen innebär ett stort ansvar för våra digitala lösningar för utbildningar och möten.

– Bidra till att företagets utveckling som en stark aktör på utbildningsmarknaden.
– Ansvarar för kontakt med kunder och utbildningsledare (leverantörer) för att säkra att våra utbildningar genomförs med hög kvalitet.
– Utveckla och förvalta utbildningar och andra produkter inom SIPUs ämnesområden.
– Ansvara för praktiskt genomförande och logistisk planering för SIPUs utbildningsprodukter, de flesta baserade på digitalt klassrum.
– Designa lärkedjor och lägga upp utbildningar i lärsystem.
– Presentera SIPU och våra produkter inför kunder samt potentiella kunder och leverantörer.

– Har ett intresse för kompetensutveckling med fokus på samhällsutveckling
– Har kunskap i produktutveckla digitala utbildningar
– Är kund- och resultatorienterad och drivs av att erbjuda god kundservice
– Är en skicklig skribent
– Trivs med att tala inför kunder och utbildningsledare
– Trivs med att arbeta i och bidra till ett team
– Erfarenhet av e-learning, blended learning och digitala utbildningssystem
– Erfarenhet av administration i olika digitala system
– Har akademisk examen eller motsvarande annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, samhälle och/eller utbildning

Hur tar vi fram våra utbildningar?

1

Hur tar vi fram våra utbildningar?

Vi identifierar aktuella utmaningar och lyssnar på våra kunders behov, för att när som helst och var som helst erbjuda innovativ kompetens- och verksamhetsutveckling, som leder till ett samhälle i framkant.

2

Kvalitetssäkrade utbildningsledare

Vi är måna om att endast använda de bästa och mest kompetenta experterna som utbildningsledare. Att skapa goda relationer med de konsulter och anställda inom offentlig förvaltning som vi anlitar som utbildningsledare är nyckeln i ett framgångsrikt samarbete. Strävan efter att förstå våra målgrupper och deras kompetensutvecklingsbehov är helt central i vår produktionsprocess, och grunden för SIPUs höga utbildningskvalitet ligger i nyfikenhet, omvärldsanalys och förmågan att konkretisera utmaningar i det dagliga arbetet inom offentlig förvaltning.

3

Utvärdering, utveckling och digitalisering

Vi strävar efter att våra kunder ska vara nöjda och har tydliga kvalitetsprocesser för att säkerställa det genom att utvärdera alla utbildningar. SIPU har som mål att alla våra utbildningar ska vara skapade efter en “blended learning”-modell där olika typer av läraktiviteter läggs samman i längre lärkedjor. Därför tittar vi ständigt på hur vi kan följa upp utvärderingar, förbättra och ytterligare digitalisera våra produkter – allt för att skapa ett effektiv och flexibelt lärande som passar olika deltagare.

Vägen till framgång

Färdig för nya utmaningar? Kom med! Vi gör det tillsammans!

Nu är den mest spännande tiden att komma med på vår resa på SIPU.


Ansök här


Linkedin


Facebook-f


© 2022 JobGo All Rights Reserved.