Affärsområdesansvarig

Ta Din Karriär Till Nya Nivåer!

SAG SIPU International AB skapar utbildningar för dig som arbetar inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling och med målet att bidra till samhällsutvecklingen. Vi har över 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör med ett ständigt växande utbud.

SIPU bildades 1979 som en myndighet och blev snabbt en betydelsefull konsult- och utbildningsorganisation. 1992 ombildades myndigheten till en grupp av privatägda företag.

Vi levererar cirka 300 utbildningar per år majoriteten via webben i digitalt klassrum. Vi erbjuder även möjligheten att skräddarsy utbildningar för dig och dina medarbetare. 

SAG SIPU International AB är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.


Mer info

Vi söker en Affärsområdesansvarig
för att utveckla och förvalta våra produktportföljer och
utbildningsprodukter

På SIPU brinner vi för att kompetensutveckla människor och att sprida viktig kunskap till våra kunder. Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa där digitaliseringen står i centrum. Vill du vara med på vår resa?


Ansök här

Vi söker dig som är analytisk, resultatorienterad och har ett starkt kundfokus. I rollen som affärsområdesansvarig ansvarar du för att utveckla utbildningar för främst anställda inom kommun, region och berörda myndigheter, men även mot kommunala och privata bolag. Du kommer att arbeta strategiskt och få ditt ämnesområde att växa, i kombination med att operativt producera och utveckla digitala utbildningar.
Affärsområdesansvarig arbetar med att utveckla och förvalta produktportföljer och utbildningsprodukter inom ett eller flera ämnesområden.

– Bidra till att företagets utveckling som en stark aktör på utbildningsmarknaden och ansvarar för att ämnesområdets når uppsatta kvalitets- och ekonomiska mål.  
– Ansvarar för att genom omvärldsbevakning och kontakt med kunder och utbildningsledare (leverantörer) säkerställa god förståelse för sitt ämnesområde och förändringar inom ämnesområdet i syfte att ta fram attraktiva produkter.
– Genomföra marknads- och portföljanalys för sitt/sina ämnesområden.
– Hitta, förhandla och skapa samarbete med utbildningsledare samt arbeta aktivt med kvalitetsuppföljning av utbildningsledares prestation.
– Ta fram underlag och förslag för ämnesområdesmöten som fastslår ämnesområdesplan.
– Ansvara för presentationstexter och framtagandet av content för digital marknadsföring av den egna produktportföljen i samarbete med berörda utbildningsledare.
– Medverka i budget- och prognosarbetet inom ramen för affärsområdet.
– Resultatansvar för sin utbildningsportfölj (TB1).
– Utveckla och förvalta utbildningar och andra produkter inom ämnesområdet.
–  Säkerställa att utbildningsprojekt inom ämnesområdet levereras enligt ämnesområdesplan.
– Designa lärkedjor och lägga upp utbildningar i lärsystem.
– Presentera SIPU och sina produkter inför kunder samt potentiella kunder och leverantörer.
– Följa bolagets ramar, processer och attestordning.

– Är affärsmässig och har haft intäktsansvar med goda resultat
– Har ett intresse för kompetensutveckling med fokus på samhällsutveckling
– Har förmåga att skapa nya lönsamma affärer och produktutveckla
– Är kund- och resultatorienterad
– God förmåga att inhämta information, både från intervjuer med berörda målgrupper samt genom att läsa lagstiftning, nyheter och rapporter, i syfte att omvandla det till relevanta produkter för berörd målgrupp
– Är en skicklig skribent
– Trivs med att arbeta i och bidra till ett team
– Gärna ha erfarenhet av e-learning, blended learning och digitala utbildningssystem
– Har akademisk examen eller motsvarande annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, samhälle och/eller utbildning

Hur tar vi fram våra utbildningar?

1

Hur tar vi fram våra utbildningar?

Vi identifierar aktuella utmaningar och lyssnar på våra kunders behov, för att när som helst och var som helst erbjuda innovativ kompetens- och verksamhetsutveckling, som leder till ett samhälle i framkant.

2

Kvalitetssäkrade utbildningsledare

Vi är måna om att endast använda de bästa och mest kompetenta experterna som utbildningsledare. Att skapa goda relationer med de konsulter och anställda inom offentlig förvaltning som vi anlitar som utbildningsledare är nyckeln i ett framgångsrikt samarbete. Strävan efter att förstå våra målgrupper och deras kompetensutvecklingsbehov är helt central i vår produktionsprocess, och grunden för SIPUs höga utbildningskvalitet ligger i nyfikenhet, omvärldsanalys och förmågan att konkretisera utmaningar i det dagliga arbetet inom offentlig förvaltning.

3

Utvärdering, utveckling och digitalisering

Vi strävar efter att våra kunder ska vara nöjda och har tydliga kvalitetsprocesser för att säkerställa det genom att utvärdera alla utbildningar. SIPU har som mål att alla våra utbildningar ska vara skapade efter en “blended learning”-modell där olika typer av läraktiviteter läggs samman i längre lärkedjor. Därför tittar vi ständigt på hur vi kan följa upp utvärderingar, förbättra och ytterligare digitalisera våra produkter – allt för att skapa ett effektiv och flexibelt lärande som passar olika deltagare.

Vägen till framgång

Färdig för nya utmaningar? Kom med! Vi gör det tillsammans!

Nu är den mest spännande tiden att komma med på vår resa på SIPU.


Ansök här


Linkedin


Facebook-f


© 2022 JobGo All Rights Reserved.