fbpx
[rev_slider_vc alias=”suorahaku-hero”]

Näin suorahaku toimii rekrytoinnissa:

JobGo mullistaa rekrytoinnin etsimällä puolestanne sopivimmat ammattilaiset eri verkkoyhteisöistä, täsmälleen toimittamanne ehdokasprofiilin perusteella. Digitaalinen suorahaku kartoittaa aktiivisesti työtä etsivien lisäksi myös passiiviset työnhakijat, joten joukko on sitäkin suurempi. Saat listan työnhakijoista jo yhdessä päivässä.

Rekrytointikonsulttimme on sähköpostitse tai sosiaalisten verkostojen kautta yhteydessä vähintään 30 ehdokkaaseen ja kertoo, että yrityksenne on kiinnostunut heidän osaamisestaan. Sen jälkeen voitte keskustella mielenkiintoa osoittaneiden ehdokkaiden kanssa, tai halutessanne konsulttimme voi hoitaa tämänkin vaiheen.

Kuinka paljon digitaalinen suorahaku palveluna maksaa?

Maksatte palvelusta vasta, kun haluatte keskustella kiinnostuneiden ehdokkaiden kanssa. Koko rekrytointiprojekti on tällöin hinnaltaan 999 €. Lisäpalveluista kuten ehdokkaille soitoista ja haastatteluista veloitamme 100 €/tunti. Kokonaisuudessaan rekrytointipalvelu on siis teille erittäin kustannustehokas.

Kiinnostuitko suorahakupalvelustamme?

Aloitetaan rekrytointi vaikka heti.

Aloita parhaiden hakijoiden etsiminen suorahaulla

JobGo on hakukone, joka löytää ammattilaisia useista verkkoyhteisöistä, mikä nopeuttaa ja helpottaa rekrytoimaan oikean henkilön töihin.

Luo ilmainen tili nähdäksesi täydellisen hakijasi.

Ei maksutarvetta*