Myynnin ammattilainen, energiatoimialan ohjelmistot

Ota seuraava askel urallasi

Syncron Tech kehittää, myy ja toimittaa tuotantoa palvelevia ohjelmistoratkaisuja. Tyypillistä asiakkaidemme toimintaympäristössämme ovat suuret datamäärät ja niiden tuottaman informaation peloton hyödyntäminen. Asiakkaamme ovat teollisuuden ja energiatoimialan edelläkävijäyrityksiä kansainvälisesti. Toimitamme vahvan palvelukokonaisuuden sisältävät ohjelmistoratkaisumme joko pilvipalveluna (SaaS) tai järjestelmätoimituksina suoraan tai valittujen kumppaniemme kautta.

Kuvaamme energiatoimialan toimintaamme usein sanoilla “Viemme asiakkaidemme tuotannontekijät sähkömarkkinoille”. Tällä tarkoitamme toimimista energiatuotannon (kuten aurinko- ja tuulivoiman tai sähkövarastot) ja sähkömarkkinoiden liityntäpinnassa, ohjelmistojemme avulla. Olemme myös tekemässä tehokasta teollisuuden energianhallintaa. Tekeminen on haastavaa ja mielenkiintoista työtä asiakkaidemme tuotantotoiminnan ytimessä vaadittavien datapohjaisten ratkaisujen parissa. Sovelluksemme ovat usein kriittisessä roolissa energiatuotannon ohjauksessa ja suunnittelussa. Ohjelmistoillamme tuemme asiakasyrityksiämme matkalla kohti kestävää tehokkuutta ja vahvistamme heidän kilpailukykyänsä muuttuvassa ajassa.

Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Espoossa, Porissa ja Tampereella.
Syncron Tech Oy:n tytäryritys SEAM Group tarjoaa Syncron Techin teknologia-alustalla työkalut älykkääseen sähkönkulutukseen hyödyntämällä kysyntäjoustoa.


Lue lisää

Etsimme nyt Myynnin Ammattilaista energiatoimialan ohjelmistot

Etsimme nyt kasvuumme Sinua, myynnin ammattilainen, joka tunnet energiatoimialan toiminnan ja prosessit.

Teet työtä, jolla on merkitystä – ei ainoastaan asiakasyrityksillemme, vaan myös heidän työntekijöilleen ja asiakkailleen. Olet ratkaiseva linkki asiakasyritystemme ja osaamisemme välissä. Tehtäväsi sisältävät uusasiakashankintaa ja/tai nykyisten asiakkuuksiemme kehittämistä; tehtävänkuva tarkentuu keskusteluissamme. Innostut asiakaskohtaamisista, ohjelmistojen tuomasta lisäarvosta ja toimialan syvällisestä tuntemisesta. Voit olla kokenut myynnin tekijä tai tuleva alan ammattilainen. Mutta ohjelmisto-osaamisen ja energiatoimialan osaamisemme valjastaminen asiakkaidemme hyödyksi on aina kuitenkin tekemisesi keskiössä.


Hae nyt

Etsimme nyt kasvuumme Sinua, myynnin ammattilainen, joka:
– tunnet energiatoimialan toiminnan ja prosessit.
– tunnet perusperiaatteet energian tuotannosta; mahdollisesti sekä uusiutuvan energian että fossiilisiin polttoaineisiin pohjautuvien voimalaitosten energian tuotannosta
– ymmärrät myös sen, miten tuotanto viedään sähkömarkkinoille
– ymmärrät sähkömarkkinoiden, eri markkinapaikkojen sekä säätö- ja reservimarkkinoiden toiminnan ja datan merkityksen niiden toiminnassa
– samoin hahmotat alan tietojärjestelmien, kuten energiahallintaratkaisujen tarjoamat mahdollisuudet ja sinulla on ehkä kokemusta niiden käytöstä tai käyttöönotosta
– tunnistat erilaisten tuotantotapojen sekä myös teollisuuden energian hankinnan ja kulutuksen lainalaisuuksia
– olet kerännyt kokemuksesi esimerkiksi energiateollisuudessa sähköntuotannon ohjaamisen, suunnittelun tai kehittämisen tehtävissä tai alan tietojärjestelmien toimittajan ominaisuudessa

Kaiken tämän osaamisesi ja Syncron Techin tarjooman haluat innolla tuoda asiakkaiden käyttöön.

Olet energiasektorin tuntija ja palavasti kiinnostunut omaksumaan lisää aiheesta. Innostut asiakasrajapinnassa tapahtuvasta työstä. Kykenet tunnistamaan asiakkaiden tarpeita ja muodostamaan tarjoomastamme ratkaisuja tunnistettuihin tarpeisiin. Sinulla on mahdollisesti kokemusta toimialan ohjelmistoratkaisuista (kuten EMS/EHJ, SCADA, teollisuusautomaatio). Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin taitoa, muu kielitaitosi on plussa.

Näillä onnistut tehtävässä:
– Positiivinen ja innostunut ote tekemiseen sekä uuden oppimiseen
– Ymmärrys ja kokemus energiateollisuuden ja sähkömarkkinoiden prosesseista ja niitä tukevista ohjelmistoratkaisuista
– Kommunikointi- ja tiimityökyky erilaisten ihmisten kanssa; loistat asiakasrajapinnassa
– Erinomaiset suullisen ja kirjallisen ilmaisun taidot
– Myynnillinen ratkaisuhakuinen ote tekemiseen
– Ymmärrys menestyksellisen uuden ajan myynnin elementeistä ja siitä, miten saat ne toimimaan tehokkaasti

Tarjoamme viihtyisän ja rennon “uuden normaalin” työyhteisön (toimistolla, etänä tai hybridinä), hyvän perehdytyksen, modernit työvälineet sekä kilpailukykyiset edut. Mukana tulevat mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet, työsuhdepyöräetu sekä vapaa-ajan matka-, tapaturma- ja sairauskuluvakuutus.

Kollegasi ja asiakkaasi ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Työmme vaatii pelottomuutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden kokeilua ja oppimista joka päivä. Työpaikkasi sijaitsee Lappeenrannassa, Espoossa, Porissa, Tampereella, etänä kotikonttorillasi tai voit työskennellä myös hybridimallilla etätyökäytäntömme mukaisesti.

Meistä

Arvot

Luotettavuus. Palvelu. Laatu. Kannattavuus. Eettiset arvot.

Missio

Kestävä tehokkuus.

Visio

Syncron Tech on kansainvälisesti tunnettu teollisuuden ja energiatoimialan tietojärjestelmäosaaja.

TiimimmePOLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Syncron Tech.


Hae nyt


Twitter


Linkedin

© 2022 JobGo All Rights Reserved.