Isännöitsijä

Ota seuraava askel urallasi

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Asiantuntevat kiinteistöpalvelut pääkaupunkiseudulla – taidolla & tahdolla.
Konsernissa työskentelee noin 400 kiinteistöalan ammattilaista.

Olemme Suomen top 10 isännöitsijätoimiston joukossa n. 40 isännöitsijällä. Ydinosaamistamme on asunto-osakeyhtiöiden isännöinti, sillä olemme as. oy. asiakkaiden omistama yhtiö. Erityisesti pk-seudulla meillä on vahva markkinaosuus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnissä. Meillä on nykyaikaiset tietojärjestelmät ja uudistetut toimintamallit isännöintiin. Lisäksi olemme panostaneet vahvasti perehdytysprosessiimme ja yhteisön tukeen oppimisessa. Meillä halutaan edistää työntekijöiden jatko-opiskelua työn ohessa.

Vuonna 1956 perustettulla Tapiolan Lämmöllä on 114 osakkeenomistajaa, joista 111 on Tapiolan alueen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.


Lue lisää

Etsimme nyt Isännöitsijää Vantaalle

johtamaan nimettyjen, hyvin hoidettujen asunto-osakeyhtiöiden asioita hallituksen ja yhtiökokouksen antamien ohjeiden mukaisesti.


Hae nyt

Varmistat työssäsi, että asunto-osakeyhtiön päätöksentekijöillä on käytössään parhaat ammattilaiset ja oikea tieto päätösten tukena. Lisäksi valvot ja varmistat, että päätökset toteutetaan nopeasti ja taloyhtiön kannalta järkevästi. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, johon kuuluu isännöitsijäkollegoita, teknisiä asiantuntijoita sekä taloushallinnon ja asiakkuuksien hoidon ammattilaisia.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (vähintään IAT-tutkinto) ja olet työskennellyt isännöitsijän tehtävissä ainakin muutaman vuoden ajan. Sinulta löytyykin kokemusta ja halua hoitaa pitkäaikaisia asiakkuuksia. Lisäksi sinulla on kokemusta ja näkemystä asunto-osakeyhtiöiden hallinnosta, sekä korjaushankkeiden johtamisesta. Työskentely isännöitsijänä edellyttää asiakaslähtöistä työotetta, sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Hyödynnät työssäsi sujuvasti tietotekniikkaa ja sisäistät näppärästi uusien järjestelmien käytön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa, vakavaraisessa konsernissa. Työntekijöidemme hyvinvointi ja jaksaminen on meille tärkeää ja tarjoamme työsuhde-etuina mm. laajan työterveyshuollon, 400e/vuosi tukea harrastustoimintaan, sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Haluamme myös tukea työntekijöidemme ammatillista kasvua ja tarjoamme mahdollisuuden jatkaa kouluttautumista työn ohessa, mikäli olet kiinnostunut suorittamaan esimerkiksi ITS- tai AIT-tutkinnon.

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Tapiolassa tai Olarissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Emme kuitenkaan velvoita sinua työskentelemään konttorilta käsin, vaan työtä voi tehdä joustavasti myös etänä. Työn aloituksesta voimme sopiva joustavasti sinun toiveitasi kuunnellen.

Keitä olemme ja mihin olemme matkalla?

Asukaspalvelijaksi ei synnytä, vaan kasvetaan yhdessä työtä tekemällä.

Olemme huoltaneet ja isännöineet ihmisten koteja koko historiamme – 65 vuodessa on luotu Suomen pisimpiä taloyhtiöiden asukassuhteita ja ainutlaatuista ymmärrystä suomalaisesta arjesta ja rakennuskannasta.

Tuotamme kannattavaa ja kestävää asukaspalvelua ihmisille, taloyhtiöille ja sijoittajille.

Yhteisöllinen taustamme on pääkaupunkiseudulla vahva ja ainutlaatuinen, sillä voimme kutsua asukkaita myös omistajiksemme. Olemme syntyneet lämpimien kotien tarpeesta, siksi asunto-osakeyhtiöt omistavat edelleen merkittävän osan yrityksestämme.

Tavoitteemme on olla paikallinen ja läheisin asukaspalvelukumppani kaikille pääkaupunkilaisille.

Palvelumme kattavat asukkaiden ja kiinteistöjen tarpeet isännöinnistä kunnossapitoon ja monipuolisiin asiantuntijapalveluihin. Toimimme taidolla ja tahdolla. Haluamme, että ihmiset saavat asua viihtyisässä ja sujuvasti toimivassa taloyhtiössä. Tyytyväiset asukkaat kasvattavat samalla koko kiinteistön arvoa.

MeistäPOLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Tapiolan Lämpöön.


Hae nyt


Instagram


Facebook


Linkedin


© 2022 JobGo All Rights Reserved.