Kiinteistökirjanpitäjä

Ota seuraava askel urallasi

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Asiantuntevat kiinteistöpalvelut pääkaupunkiseudulla – taidolla & tahdolla.
Konsernissa työskentelee noin 400 kiinteistöalan ammattilaista.

Olemme Suomen top 10 isännöitsijätoimiston joukossa n. 40 isännöitsijällä. Ydinosaamistamme on asunto-osakeyhtiöiden isännöinti, sillä olemme as. oy. asiakkaiden omistama yhtiö. Erityisesti pk-seudulla meillä on vahva markkinaosuus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnissä. Meillä on nykyaikaiset tietojärjestelmät ja uudistetut toimintamallit isännöintiin. Lisäksi olemme panostaneet vahvasti perehdytysprosessiimme ja yhteisön tukeen oppimisessa. Meillä halutaan edistää työntekijöiden jatko-opiskelua työn ohessa.

Vuonna 1956 perustettulla Tapiolan Lämmöllä on 114 osakkeenomistajaa, joista 111 on Tapiolan alueen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.


Lue lisääEtsimme nyt Kiinteistökirjanpitäjää
osaksi asiakkuuksienhoidon tiimiämme

Etsimme nyt uutta kiinteistökirjanpitäjää osaksi asiakkuuksienhoidon tiimiämme hoitamaan avainasiakkaidemme kirjanpidon tehtäviä Espoon Tapiolassa, hybridimallilla tai halutessasi täysin etätöissä.


Hae nyt

Kiinteistökirjanpitäjänämme hoidat avainasiakkaidemme kirjanpidon tehtäviä, johon kuuluvat mm. kuukausittainen kirjanpito, raportointi asiakkaille, tilinpäätökset, vastikereskontra ja viranomaisraportointi. Haemme joukkoomme kokenutta taloushallinnon ammattilaista, jolla on aikaisempaa kokemusta kiinteistökirjanpidosta. Isännöinnin asiakkuuksienhoidon tiimissä työskentelee kirjanpitäjien lisäksi palveluasiantuntijoita sekä kiinteistöassistentteja.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta kirjanpidon työstä kiinteistöalalla. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi. Hyödynnät työssäsi näppärästi tietotekniikkaa, sekä sisäistät uusien järjestelmien käytön nopeasti. Toivomme että olet työskentelytyyliltäsi itseohjautuva ja olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen. Käytämme työssämme Hausvise-järjestelmää, joten sen osaaminen on etu.

Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Emme kuitenkaan velvoita sinua työskentelemään toimistolta käsin, vaan työtä voi tehdä joustavasti osittain tai kokonaan etänä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä mahtavien työkavereiden tukemana. Järjestämme hyvän perehdyttämisen työhön ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon, lounasedun ja vuosittain 400 euroa hyvinvointirahaa.

Keitä olemme ja mihin olemme matkalla?

Asukaspalvelijaksi ei synnytä, vaan kasvetaan yhdessä työtä tekemällä.

Olemme huoltaneet ja isännöineet ihmisten koteja koko historiamme – 65 vuodessa on luotu Suomen pisimpiä taloyhtiöiden asukassuhteita ja ainutlaatuista ymmärrystä suomalaisesta arjesta ja rakennuskannasta.

Tuotamme kannattavaa ja kestävää asukaspalvelua ihmisille, taloyhtiöille ja sijoittajille.

Yhteisöllinen taustamme on pääkaupunkiseudulla vahva ja ainutlaatuinen, sillä voimme kutsua asukkaita myös omistajiksemme. Olemme syntyneet lämpimien kotien tarpeesta, siksi asunto-osakeyhtiöt omistavat edelleen merkittävän osan yrityksestämme.

Tavoitteemme on olla paikallinen ja läheisin asukaspalvelukumppani kaikille pääkaupunkilaisille.

Palvelumme kattavat asukkaiden ja kiinteistöjen tarpeet isännöinnistä kunnossapitoon ja monipuolisiin asiantuntijapalveluihin. Toimimme taidolla ja tahdolla. Haluamme, että ihmiset saavat asua viihtyisässä ja sujuvasti toimivassa taloyhtiössä. Tyytyväiset asukkaat kasvattavat samalla koko kiinteistön arvoa.

Meistä

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Tapiolan Lämpöön.


Hae nyt


Instagram


Facebook


Linkedin


© 2022 JobGo All Rights Reserved.